Hej. Jeg hedder Bjarne

Ofte stillede spørgsmål

Har jeg kontrol under hypnose?

Ja, du er opmærksom på alt det jeg siger, du husker alt det jeg siger, og du får kontrol over det, som du måske tidligere har haft for lidt kontrol over. Hypnose kan bedst beskrives som en tilstand, hvor du har adgang til de ubevidste vaner, som du har lært dig selv siden du var ganske lille.

Kan jeg høre hvad der sker mens jeg er i hypnose?

Ja, for når du er i hypnose, kan du sagtens høre alt, hvad der foregår og reagere på det. Alle sanser bliver mere skærpede under hypnose.

Kan jeg altid komme ud af hypnosen?

Ja, for hvis jeg holder op med at snakke, så enten kommer du selv ud af hypnosen, og undrer dig over stilheden – eller også falder du i søvn.

Hvad sker der i hypnose?

Hypnose er et samarbejde om det du er kommet for at opnå, så dine tanker, følelser og handlinger kan ændres. Hypnose er en naturlig tilstand som vi alle oplever hver dag.

Hvordan føles det i hypnose?

Hypnose er en fokuseret opmærksomhed så du lukker alt forstyrrende ude. Det sammenlignes ofte med en kommelygte der rettes mod det, du ønsker skal forandres. Du er meget opmærksom, fokuseret og koncentreret, og du kan huske alt bagefter.

Kan jeg hypnotiseres til at gøre noget, jeg ikke vil?

Alt hvad du gør og siger hos mig, har kun formålet at hjælpe dig selv med at opnå det du ønsker. Hvis du reelt ikke ønskede det, kom du nok ikke. Den aftale mellem os, som vi laver inden behandling begyndes, gælder for hele sessionen, og føler du at aftale bliver brudt, vil din underbevidsthed straks reagere, og du vil gå ud af hypnosen helt automatisk.

Hvor lang tid varer en hypnose session?

En session med hypnoterapi varer ca. 1 1½ time.

Hvor mange behandlinger skal jeg have

Sædvanligvis kan de fleste enkeltstående opgaver løses med 1-3 sessioner med varig forandringer.

Kan alle hypnotiseres?

Alle mennesker med normal intelligens kan hypnotiseres, med enkelte få undtagelser:

  • Børn under 5-6 år og meget gamle
  • Personer med psykoser/psykotiske lidelser
  • Personer med diagnosticeret skizofreni
  • Personer under påvirkning af alkohol eller stoffer

I alle tilfælde skal man have lyst og vilje.

Er du i tvivl om noget, er du meget velkommen til at kontakte mig.