Hej. Jeg hedder Bjarne

Klienthistorier

“Hej Bjarne,

Jeg var for kort tid siden inde og have en session hos dig omkring eksamens angst 🙂 Det har været en hel fantastisk hjælp at være til hypnose hos dig, og jeg er kommet fint igennem min matematik eksamen som ellers har været umulig for mig førhen 🙂 !  Gik derfra med et 7 tal, så ville gerne sige mange tak for hjælpen! Det betyder at jeg endelig kan se fremad med mit studie!

Tusind tak!”

Malou

 

“Hej Bjarne

Som aftalt får du lige en tilbagemelding på mine oplevelser efter mit besøg hos dig.

Som udgangspunkt føler jeg mig glad og lettet og mere i balance med mig selv. Det som overraskede mig mest var, at problemet ikke var problemet, men at det stammede fra noget helt andet. Jeg vil klart anbefale det til andre og har allerede gjort det
Jeg tænker stadig tilbage på oplevelsen som en lille film. Og selvom vi var tilbage i min barndom og behandlede en situation, så gav det god mening, at det kunne påvirke mit liv i dag og at det nu har ændret min måde at tænke på.”

Lisbeth

 

“Dear Bjarne,

Hope you’re doing great and enjoying the spring. I just wanted to thank you one more time for helping me to stop smoking. On the 10th of May, it has been a year since I became a ‘non-smoker’ and I will be a ‘non-smoker’ for the rest of my life.

Best regards,”

Ülker

 

“Hej Bjarne,

Tusinde tak for din hjælp med at nedsætte mit sukkerforbrug ved hypnose.

Jeg har slet ikke samme trang til at spise slik dagligt, efter mit besøg hos dig! Før hypnosen spiste jeg 1 pose slik samt div. chokolade om dagen, og har nu efter min hypnose ved dig blot spise et stykke kage til et arrangement samt en fastelavnsbolle til en fastelavns fest. Egentlig ikke fordi jeg havde lyst, men for hyggens skyld.
Jeg er bare glad for, at jeg har fået et naturligt forhold til sukker, og trætheden er erstattet med energi/overskud i hverdagen igen.
Jeg vil hel sikkert anbefale dig til andre med samme problem.”

Maria

 

“Kære Bjarne.

Jeg skriver til dig, fordi jeg hår fået det så godt efter hypnosen.
Jeg har ikke mere højdeskræk, og allerede efter 1. gang var jeg med min kæreste i Væksthuset på Landbohøjskolen.
Det var helt vildt.

Tusind tak, og mange hilsner”

Jesper

 

“Kære Bjarne.

Du hjalp med at fuldføre mit mål. At holde op med at ryge. Fra nu af er jeg røgfri, og jeg er røgfri i resten af mit liv.
De bedste hilsner”

Klaus

 

“Hej Bjarne.

Efter min hypnose tur hos dig, omkring min “frygt” for at sove alene. (som var i onsdags 12/1 2011)
Jeg startede med at have et par urolige nætter, hvor jeg ikke kunne sove og blev nødt til at bytte seng med mine far.
Dette gjorde mig mere rolig, og gjorde jeg fik lidt søvn om natten.
Dog har jeg sovet fint de sidste 2-3 nætter, hvor jeg er vågnet enkelte gange, dog uden at bytte seng med min far.
Natten d. 19-20/1 vågnede jeg kun en enkelt gang, ikke pga. jeg var bange, men blot en tissetur.

Jeg vil gerne takke mange gange for din hjælp, som har gjort mig bedre tilpas om natten.”

Frederik

 

“Hej Bjarne.

Så lykkedes det at finde 5 minutter, så vi kan få “indfriet” vores aftale.
Dette er Frederiks egne ord om oplevelsen efter hypnosen.
“Jeg har spist salat med Cesar dressing – matte lige have fat i min underbevisthed, at det var okay (1. dag efter hypnosen)
Okay at sidde ved siden af min mor når hun spiser fisk – okay at min mad blev lavet ved siden af fisk da vi fik Raclette – jeg tænkte faktisk slet ikke over, at der var fisk ved siden af mig eller min mad.”

Bjarne – jeg er sikker på, at du har gjort en stor forskel for Frederik, og hvem ved – måske vender vi tilbage.
Jeg har anbefalet dig til andre, håber de tager sig “mod” til at besøge dig.
Ha en skøn aften”

Annmari

 

“Hej Bjarne

Tak for din mail, jeg synes det går forrygende
– jeg fortsætter med min fokus på både vægttab og motion, og det virker som om mit hoved ikke er fyldt med alt det usunde pt.
Så noget er faldet på plads – indimellem tages der dybe vejrtrækninger og en del vand drikkes – absolut værktøjer som virker for mig

Så jeg klør stadig på – og der er nok noget tid endnu inden målet er 100% nået – det gør ikke noget, sålænge det går fremad.

Ha’ en dejlig dag”

Lenette

 

“Hej Bjarne

Tak for sidst d. 26.9.2013 hvor jeg var under hypnose. Det var en utrolig oplevelse og jeg syntes at du gjorde meget ud af at fortælle om hypnosen, og jeg tror at det betød meget så jeg vidste hvad der foregik.

Og jeg er stadigvæk røgfri, trangen er ved at være overstået nu, men jeg er imponeret over at vanerne har du fuldstændig pillet ud af mig, jeg spekulere slet ikke over hvor jeg plejer at ryge og hvornår, og det er skønt.

Jeg lagde jo ud med en familie fødselsdag om lørdagen hvor jeg havde være hos dig om torsdagen og det gik også fint, og jeg drak rødvin uden at det hev i mig efter en smøg.
Og så havde jeg en god fornemmelse da vi sad ude på terrassen og hvor lille August var, at jeg ikke var nød til at gå væk for at ryge, da jeg er den eneste i familien der ryger, og at jeg kunne være med ved bordet hele tiden uden at skulle rejse mig, det var også en lille sejr.
Og jeg hygger mig med vin i weekenderne uden at det betyder noget, og det er altså skønt.

Jeg har med vilje ikke sagt noget til omgivelserne men de er selvfølgelig ved at gætte det, da de ikke har set mig med en smøg i snart 3 uger, men det har gjort det nemmere så man ikke hele tiden bliver spurgt hvordan det går med det.

Peter er selvfølgelig stolt af mig, også fordi jeg ikke har været hysterisk som de andre gange jeg har forsøgt, så nu tror jeg selv på det.

Så jeg siger tak for hjælpen og jeg kontakter dig selvfølgelig hvis behovet skulle være der.”

Lotte