Hej. Jeg hedder Bjarne

Hvordan foregår det?

Vi løser sammen dit problem! Jeg alene kan ikke gøre det for dig. Du skal selv ville en forandring. Og så finder vi sammen ud af den metode der passer bedst for dig, og på lige netop dit problem eller udfordring.

Hypnose er en afslappet og meget fokuseret opmærksomhed på det, som du ønsker at opnå. Det er et par-løb mellem dig og mig, hvor jeg guider dig til afslapning. Kun der, har vi adgang til den underbevidste del af hjernen, hvor de gamle antagelser go vaner bor.

Om det kan laves af en psykolog? Jo, meget kan laves med samtale terapi, om at konfronteres med sin angst – fx tage en edderkop i hånden, indtil den ikke føles farlig mere. Der skal ofte gå mange besøg til hos en psykolog, end hos en hypnotisør. Rygestop fx er langt mere varigt med en hypnotisør.

Hypnose virker meget hurtigere og giver mere varige forandringer af tanker, følelser og handlinger, som du ønsker. Og hypnose er den eneste metode til at finde frem til årsagen til at du har det på den måde, du har det i dag. Årsagen kan i grunden være lige meget, blot du opnår de ændringer, som du ønsker.

 

Se videoen inder “Materiale” og få klarhed over hvad hypnose er.