Hej. Jeg hedder Bjarne

Hvordan skal jeg forberede mig?

Her er en vejledning til, hvordan du får mest muligt ud af tiden sammen med mig. En god forberedelse er vejen til succes.

 

BESLUT DIG FOR, HVAD DU ØNSKER

Ønsker du oprigtigt at ramme målet? Ofte siger folk, ”Jeg er nødt til at stoppe med at ryge” eller “Jeg er nødt til at tabe mig”.

Begge sætninger peger på at det er nogen udenfor dig selv, der har besluttet det for dig.

”Bliver nødt til” har for lidt med ønsker at gøre, men ”jeg vil”, får ønskerne til at blomstre.

Hvis du har ønsker og virkelig vil have forandringer, så er du godt på vej til at opnå det. Jo mere besluttet du er, jo mere vil din krop og dit sind være parat til at hjælpe dig på vej.

 

GØR DET PERSONLIGT

Hvad er din egen motivation? Din første og største begrundelse skal komme fra dig selv.

Det er sød musik i mine ører, når jeg hører folk sige: “Vanen hænger mig langt ud af halsen” eller “Jeg er klar til en forandring i mit liv.” Dette er to meget stærke, selv-motiverende udtalelser, som vil give dig succes.

 

TÆNK OVER DET

Har du brugt tid på at tænke det igennem? Det er vigtigt at du forbereder dig mentalt. Dvs. at du forestiller dig, hvilke forandringer, der vil ske, når dit ønske bliver til virkelighed. Hvordan vil dit liv blive bedre? Opstil 5 gode grunde til at du ønsker det skal ske. Er der noget som holder dig tilbage?

Allerede det, at du er i gang med at læse dette, er en god del af forberedelsen, så du er på vej nu.

 

SE DET SKE med dit indre øje.

Kan du forestille dig at være bedre stillet? Hvordan ser det ud for dig? I hvilke situationer? Sammen med hvem? – osv. Hvis du kan forestille dig, hvad der er muligt, så vil forandringer ske endnu hurtigere. Det som du forestiller dig vil ske, har en tendens til at ske. Så jo oftere du siger til dig selv – og forestiller dig – at noget vil ske, jo større er sandsynligheden for at du får ret.

 

VÆR ÅBEN-SINDET

Er du villig til at lade hypnose være metoden til en forandring? Hvis du har modstand, så forhindrer det processen. Så tag en beslutning om at være åbensindet. Se fx min video, og læs hvad hypnose og hypnoterapi er, og se hvordan det virker. Viden mindsker frygt og modtand, og sætter realistiske forventninger.